30. jubilejna konferenca 2021

Letna konferenca SZKO je največji in najbolj odmeven dogodek združenja in hkrati osrednji dogodek s področja kakovosti in odličnosti v Sloveniji. Na dogodku sodelujejo članice in člani združenja ter različni strokovnjaki s področja kakovosti. Konferenca poteka v plenarnem delu in v strokovnih modulih ter vsako leto pritegne udeležbo več kot 300 kakovostnikov. Na dogodku priznani domači in tuji strokovnjaki predstavijo najnovejša dognanja na področju kakovosti, izmenjajo znanja in praktične izkušenje. Seveda pa je pomemben del konference tudi zanimiv družabni program, saj je poleg strokovnega dela pomembno tudi medsebojno druženje in spoznavanje udeležencev. Že vrsto let udeležence navdušuje prav poseben del programa jutranji “ugriz morskega psa”.

 

30. LETNA KONFERENCA

Za uspeh je potrebno imeti jasen cilj, vendar moramo biti na poti dovolj prilagodljivi glede načina, kako ga doseči. Uspeh torej ni samo cilj, ampak tudi pot, ki nas vodi do cilja.

Slovensko združenje za kakovost in odličnost že dolgo hodi po poti, na kateri ne manjka izzivov. S kreativnimi pristopi in strmenju h kakovosti se uspešno soočamo z njimi.

Za to gre zahvala tudi vam članom, podpornikom in vsem, ki verjamete v kakovost in odličnost, ter nas spremljate in podpirate že 30 let.
Hvala vsem za vašo energijo, pomoč, ideje in rešitve.

Ob tej jubilejni priložnosti z novim zagonom zremo v prihodnost. Vabimo vas, da to častitljivo obletnico uspešnega delovanja Slovenskega združenja za kakovost in odličnost preživimo skupaj.

Bodite z nami na 30 konferenci kakovosti in odličnosti v Grand hotelu  Bernardin ali online, 10. in 11. novembra 2021, kot slušatelj ali v aktivni vlogi predavatelja in tako udeležencem delite vaše znanje, dobre prakse in sporočila za prihodnost.


Predavatelji

Vljudno vas vabimo, da delite najnovejša in dragocena znanja ter izjemno pomembne vidike iz prakse z udeleženci konference.
Avtorja z naslovom prispevka in krajši povzetek vas prosimo, da nam sporočite najkasneje do 22.9.2021.

Oddajte predlog prispevka


Udeleženci

Slušateljem konferenca vselej ponudi vrsto uporabnih strokovnih informacij, ponovna srečanja, sprostitev in nove poslovne priložnosti.
Z letošnjo 30 jubilejno konferenco pa se bomo še posebej potrudili in pripravili nova presenečenja.

Prijava na 30. konferenco kakovosti in odličnostiSoorganizator konference