Mediji o nas

Na Valu 202 o voditeljstvu prihodnosti

Na Valu 202 o voditeljstvu prihodnosti

Pred kakšnimi izzivi je voditelj prihodnosti in kako ustvarja za družbo boljši jutri, sta v oddaji Poslovne krivulje na Valu 2012 govorila izvršni direktor Slovenskega združenja za kakovost in odličnost mag. Aleš Košir in direktorica Hill International Mojca Križnar.
O kakovosti vodenja v časniku Finance

O kakovosti vodenja v časniku Finance

Časnik Finance je v četrtek, 14. maja 2015, objavil prilogo, posvečeno kakovosti in poslovni odličnosti. V njej je objavljen prispevek o usposabljanju vodij kakovosti (QM), ki ga izvaja Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO).
Pogovor z Gavinom Lawriejem na Radiu Slovenija

Pogovor z Gavinom Lawriejem na Radiu Slovenija

V oddaji Evrožvenket na prvem programu Radia Slovenija je bil 7. maja objavljen pogovor z britanskim svetovalcem Gavinom Lawriejem, ki je bil leta 2011 med ključnimi govorci na letni konferenci Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO).
»Največja težava je človeški dejavnik«

»Največja težava je človeški dejavnik«

V marčevski številki revije Medicina danes je objavljen članek o e-zdravju in posodobitvah v zdravstvenem sistemu, ki je nastal na podlagi pogovora novinarke Tjaše Zajc z dr. Markusom Pedevillo, vodjo medicinske informatike in procesov pri družbi KAGes, ki v Avstriji skrbi za upravljanje 23 bolnišnic na območju Štajerske.

Naročite se na strokovne članke in ostale dobrine

pogoji.

 

ANKETA o celostni podobi SZKO

Prijava na usposabljanje QM

Usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM (EAT)

Včlanjenje v SZKO