Novice

Uspešno izveden posvet sekcije za zdravstvo

Uspešno izveden posvet sekcije za zdravstvo

Sekcija za kakovost v zdravstvu Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (SZKO), ki jo vodi Sandra Tušar, je v torek, 26. maja 2015, organizirala popoldansko srečanje na temo ocenjevanja varnosti v zdravstvu in obveščanja javnosti o tem.
Izšla je junijska številka revije Kakovost

Izšla je junijska številka revije Kakovost

»Dokler z mirom in spoštovanjem ne sprejmemo razlik med nami, bomo prenašali nepotrebno breme. Nespoštovanje in nestrpnost sta tisto, kar zmanjšujmo v smeri vitkosti,« v uvodniku k novi številki revije Kakovost poziva Marko Kiauta, predsednik strokovnega sveta SZKO v prejšnjem mandatu.
Vabljeni na kalibracije za ocenjevalce PRSPO

Vabljeni na kalibracije za ocenjevalce PRSPO

Vse, ki izpolnjujete pogoje za ocenjevalca, skladno s Pravilnikom o delu Odbora PRSPO (Uradni list RS št. 7, dne 4.2.2011) vljudno vabimo, da izkažete svoj interes in se prijavite na enodnevno usposabljanje »kalibracije« za ocenjevalce PRSPO 2015 v enem izmed razpisanih terminov: 3. junij ali 11. junij 2015.
Posvet o PRSPO 2015

Posvet o PRSPO 2015

Urad RS za meroslovje (MIRS) in Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) v sredo, 17. junija 2015, organizirata posvet o priznanju RS za poslovno odličnost (PRSPO).

Naročite se na strokovne članke in ostale dobrine

pogoji.

ANKETA ZA PREJEMNIKE ZNAKA SQ

Revija Kakovost - marec 2017

ANKETA ZA ČLANE 2017

Prijava na usposabljanje QM

Usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM (EAT)

Včlanjenje v SZKO