Oblikovanje poslovnih modelov

»Popoldne strokovnega sveta SZKO«

 

Oblikovanje poslovnih modelov

 

Slovensko združenje za kakovost in odličnost v sredo 24. aprila na GZS za vas organizira strokovno predavanje Danila Tiča z naslovom Oblikovanje poslovnih modelov.

 

Danilo Tič, ki je eden od 472 soavtorjev svetovne uspešnice Business Model Generation, vam bo predstavil proces oblikovanja poslovnih modelov. Predavatelj bo o pomenu in koristih poslovnega oblikovanja govoril skozi svoje izkušnje. V številnih podjetjih imajo za prednostno nalogo iskanje uspešnega poslovnega modela, kar je dobra novica, glede na to, da so zaradi inovativnih poslovnih modelov doživele hude pretrese cele panoge (založništvo, letalski prevozi, turizem). Večina podjetij ne ve, kako oblikovati zmagovalni poslovni model. Takšen poslovni model zahteva več kot platno poslovnega modela, samolepilne lističe in nekaj sestankov. Zanimivo predavanje vam bo omogočilo, da spoznate sestavine procesa oblikovanja poslovnega modela, ki pripomorejo k ustvarjanju zmagovalnega poslovnega modela. 

Predavanje bo potekalo med 16.00 in 16.45 v prostorih GZS (1. nadstropje, dvorana C)

na Dimičevi 13 v Ljubljani.


Vljudno vabljeni!


Za člane SZKO je predavanje brezplačno, potrebna je le predhodna prijava. Nečlani morate poravnati kotizacijo, ki znaša 10 evrov. Vsi, ki bi radi postali naši člani in se predavanja udeležili zastonj, se lahko včlanite TUKAJ. Letna članarina za fizične osebe znaša samo 40 evrov!


Prijave zbiramo na info@szko.si.

 

Nečlani pozor! Prost vstop si lahko nečlani zagotovite tudi s 4 objavami tega dogodka v socialnih omrežjih (Linkedin, Facebook ali Twitter) in pri tem vpišete #szko in #bmgen.


Druge zanimive prihajajoče dogodke si oglejete tukaj.

Naročite se na strokovne članke in ostale dobrine

pogoji.

 

27. letna konferenca SZKO 2018

ANKETA o celostni podobi SZKO

Prijava na usposabljanje QM

Usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM (EAT)

Včlanjenje v SZKO