Učinkovito in sodelovalno, konstruktivno in kreativno razmišljanje

»Popoldne strokovnega sveta SZKO«


Učinkovito in sodelovalno, konstruktivno in kreativno razmišljanje

 

Sloviti psiholog in zdravnik dr. Edward de Bono je razvil metodo paralelnega razmišljanja, kjer vsi sodelujoči svoje misli in poglede predstavijo vzporedno z mislimi drugih v skupini. S tako imenovano metodo »šestih klobukov razmišljanja« smo pridobili konstruktivno alternativo prepirom in razvlečenim sestankom.

 

Predavateljica: mag. Nastja Mulej, univ. dipl. ekon., univ. dipl. soc. in mag. kom., je edina Slovenka z licenco za poučevanje de Bonovih metod. V preteklih letih je izobrazila več kot 5.000 naročnikov, vodila je 100 delavnic in delala za 60 podjetij. Letos je dala pobudo za ustanovitev krožkov razmišljanja po De Bonu na več kot 20 šolah po vsej Sloveniji.

http://www.deBono.siDatum: 27. maj 2013. Čas trajanja: 16.30 -19:00.Za člane SZKO je predavanje brezplačno, potrebna je le predhodna prijava. Nečlani morate poravnati kotizacijo, ki znaša 10 evrov. Vsi, ki bi radi postali naši člani in se predavanja udeležili zastonj, se lahko včlanite TUKAJ. Letna članarina za fizične osebe znaša samo 40 evrov!


Prijave zbiramo na info@szko.si.

 

Nečlani pozor! Prost vstop si lahko nečlani zagotovite tudi s 4 objavami tega dogodka v socialnih omrežjih (Linkedin, Facebook ali Twitter) in pri tem vpišete #szko.


Druge zanimive prihajajoče dogodke si oglejete tukaj.

Naročite se na strokovne članke in ostale dobrine

pogoji.

 

27. letna konferenca SZKO 2018

ANKETA o celostni podobi SZKO

Prijava na usposabljanje QM

Usposabljanje za ocenjevalca po modelu odličnosti EFQM (EAT)

Včlanjenje v SZKO