logo

­čĄŁ Spoznajte mo─Ź povezovanja na 32. konferenci kakovosti in odli─Źnosti

Do┬á32. konference kakovosti in odli─Źnosti nas lo─Źi le ┼íe 10 dni, zato poskrbite, da si pravo─Źasno zagotovite┬ákotizacijo, ki vam odpira vrata do novih znanj in zanimivih poznanstev. V┬ákongresnem centru Portus portoro┼íkega Hotela Slovenija┬áse bomo ponovno sre─Źali ┼ítevilni strokovnjaki iz razli─Źnih bran┼ż, ki smo zavezani klju─Źni vrednoti na┼íega dela ÔÇô kakovosti.

Da se ┼íe bolje spoznamo in pove┼żemo, smo specializiranim strokovnim modulom dodali ┼íe nadvse aktualne tematike plenarnega dela, prakti─Źne delavnice ter pa pestro dru┼żabno dogajanje. Veselimo se starih znancev in mnogih novih obrazov, ki bodo dogodku dodali dodatno sve┼żino in ┼íirino!

Slovesna otvoritev konference

Torek, 23. april, ob 12.uri

Sodelovanje je temelj, iz katerega se rojeva kakovost in tlakuje pot, ki vodi proti odli─Źnosti. Pomen sodelovanja – kot razvojno os prihodnosti in rde─Źo nit, ki povezuje 32. konferenco kakovosti in odli─Źnosti, vam bodo skozi svoje o─Źi predstavili slavnostni govorniki otvoritve:

Slavnostni govorniki ob otvoritvi bodo:

  • Judita Rigler, predsednica SZKO
  • Marko Lotri─Ź, predsednik Dr┼żavnega sveta
  • dr. Aleksander Jev┼íek, minister za kohezijo in regionalni razvoj
  • Metka Pal┬á– Umetnost so-ustvarjanja in odgovor na to, kako pripraviti sogovornika na uspe┼íno sodelovanje
  • Polona Me┼żan, direktorica, GZS Zbornica Medtech Slovenija
  • Grega Vozel, Mikrocop d.o.o.

Slavnostna ve─Źerja

Torek, 23. april, ob 19.uri

Spro┼í─Źeno dru┼żenje ob kulinariki bomo nadgradili s podelitvijo priznanj novi generaciji mened┼żerk in mened┼żerjev kakovosti, ki jim certifikat┬áQM (Quality Manager)┬áodpira nove prilo┼żnosti v doma─Źem in mednarodnem okolju, ter prvim? prejemnikom certifikatov┬áMQ (Medical Quality).

Zaklju─Źek konference

Sreda, 24. april, ob 14:30

Konferenco bomo sklenili z motivacijskim pridihom, saj nam bo┬áNenad Vladi─ç, strokovnjak za razvoj ─Źlove┼íkih potencialov, trajnostno vodenje in inovacijsko sposobnost, predstavil zanimiva spoznanja in koristne prijeme, kako sinhronizirati ┼żivljenje posameznika z lastnimi talenti ter kako to prenesti tudi v organizacijske in podjetni┼íke okvirje. Predavanju z naslovom┬áOD INDIVIDUALNEGA TALENTA DO SKUPNE ODLI─îNOSTI┬ásledi zaklju─Źno dru┼żenje ob┬águrmanskih u┼żitkih.

logo
  • Dimi─Źeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
┼Żelite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajo─Źe dogodke?

"*" ozna─Źuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.