29. letna konferenca 2020

Letna konferenca SZKO je največji in najbolj odmeven dogodek združenja in hkrati osrednji dogodek s področja kakovosti in odličnosti v Sloveniji. Na dogodku sodelujejo članice in člani združenja ter različni strokovnjaki s področja kakovosti. Konferenca poteka v Portorožu (GH Bernardin) v plenarnem delu in v strokovnih modulih ter vsako leto pritegne udeležbo skoraj 500 kakovostnikov. Na dogodku priznani domači in tuji strokovnjaki predstavijo najnovejša dognanja na področju kakovosti, izmenjajo znanja in praktične izkušenje. Seveda pa je pomemben del konference tudi zanimiv družabni program, saj je poleg strokovnega dela pomembno tudi medsebojno druženje in spoznavanje udeležencev. Že vrsto let udeležence navdušuje prav poseben del programa jutranji “ugriz morskega psa”.

 

29. LETNA KONFERENCA

 

Predavatelji

Po dobi industrializacije in dobi digitalizacije je pred nami nova doba – doba domišljije.
Od nas bo zahtevala delovanje, ki bo vključevalo nadgradnjo vsega že znanega in osvojenega, a omogočala preboj le ob izjemni agilnosti, izrazito odgovornih in celostnih odločitvah ter nadvse kreativnih idejah, ki se jih ne bo dalo vzeti, ko jih bo ustvaril svoboden in močen tim.
Bolj kot kdaj koli se morajo od tu naprej posamezni gradniki povezovati v skladno celoto. In bolj kot kdaj koli mora vzdržna kakovost biti vodilo, zgled in edini cilj.
Delite najnovejša izjemna znanja in pomembne prakse. V tem obdobju jih je bilo in bo veliko. Spregovorite o odkritjih, idejah, rešitvah, projektih iz kateregakoli področja – saj je kakovost osnovni gradnik povsod.
Naslov, avtorja in informacijo, o čem bi prispevek govoril, nam sporočite do najkasneje 1.9.2020.

oddajte predlog prispevka


Soorganizatorji

Podpora vladnih in uradnih institucij, da dogodku pomemben pečat, krepi zaupanje in gradi mostove. V luči letošnje situacije je to le še bolj pomembno.

bodite soorganizator dogodka


Sponzorji in pokrovitelji

Konferenca je dobra priložnost za promocijo lastnega delovanja in izraz podpore področju kakovosti.
Izkoristite naše komunikacijske kanale in opozorite udeležence na svoje kakovostne proizvode, storitve ali delovanje.

okrepite z nami svoje ime


Udeleženci

Čeprav zgolj kot slušatelji, konferenca vselej ponudi vrsto uporabnih strokovnih informacij, ponovna srečanja, sprostitev in nove poslovne priložnosti.

zagotovite si svoj sedež že danes