29. letna konferenca 2020

Letna konferenca SZKO je največji in najbolj odmeven dogodek združenja in hkrati osrednji dogodek s področja kakovosti in odličnosti v Sloveniji. Na dogodku sodelujejo članice in člani združenja ter različni strokovnjaki s področja kakovosti. Konferenca poteka v plenarnem delu in v strokovnih modulih ter vsako leto pritegne udeležbo več kot 300 kakovostnikov. Na dogodku priznani domači in tuji strokovnjaki predstavijo najnovejša dognanja na področju kakovosti, izmenjajo znanja in praktične izkušenje. Seveda pa je pomemben del konference tudi zanimiv družabni program, saj je poleg strokovnega dela pomembno tudi medsebojno druženje in spoznavanje udeležencev. Že vrsto let udeležence navdušuje prav poseben del programa jutranji “ugriz morskega psa”.

Letos bo konference potekala v virtualni obliki.

 

29. LETNA KONFERENCA

 

Največji dogodek leta s področja kakovosti in odličnosti je ponovno tukaj in skupaj z vami bo gotovo nepozaben!

Kot vsako leto, bo konferenca tudi tokrat ponudila strokovno zanimiv program, prihajajoče iztočnice v kakovosti in odličnosti, odlične govorce, dobre prakse ter nove izkušnje in poznanstva preko spletnega druženja!

Prvega dne konference boste udeleženci lahko prisluhnili razmišljanjem o novem EFQM modelu ter praktičnim izkušnjam slovenskih in tujih uporabnikov modela.
Modul Javna uprava bo postregel z domačimi in tujimi primeri dobrih praks v javnem sektorju.

Drugi dan konference bodo v modulih Energetika, Digitalna transformacija in Zdravstvo predstavljene izkušnje in strokovna razmišljanja o kakovosti in odličnosti.

 

Udeleženci

Pred vrati je odlična konferenca s kakovostnimi vsebinami.
Prijave so odprte na povezavi:

prijava


Program

Vabimo vas, da si ogledate

podrobnejši program konference


Sponzorji in pokrovitelji

Konferenca je dobra priložnost za promocijo lastnega delovanja in izraz podpore področju kakovosti.
Izkoristite naše komunikacijske kanale in opozorite udeležence na svoje kakovostne proizvode, storitve ali delovanje.

okrepite z nami svoje ime


Soorganizator konference

 


Podpornik konference


Sponzorji konference