Možnosti promocije na 29. letni konferenci SZKO

Sponzorjem 29. letne konference SZKO in podpornikom združenja nudimo številne možnosti predstavitve na dogodku. Spodaj so navedene nekatere od možnosti, med katerimi lahko izbirate, z veseljem pa bomo prisluhnili tudi vašim predlogom, kako bi svojo organizacijo lahko na našem dogodku kar najbolj približali udeležencem.

Oblika promocije Cena
(v € brez DDV)
Pokrovitelj dogodka
(3 kotizaciji, večji oglas v reviji in zborniku, stojnica, najava v vseh naših oblikah komuniciranja, 30 sek video predstavitev – kontinuirano predvajanje na zaslonih v preddverju in dvorani med odmori, slavnostna večerja: posebno omizje, roloji v dvorani, 3 minutna predstavitev. V primeru pokrovitelja večerje ureditev prostora slavnostne večerje po meri)
4.000,00 ali več*
Zlati sponzor
(2 kotizaciji, večji oglas v reviji in zborniku, stojnica, najava v vseh naših oblikah komuniciranja, 30 sek video predstavitev – kontinuirano predvajanje na zaslonih v preddverju in dvorani med odmori, slavnostna večerja: posebno omizje)
2.000,00 ali več*
Sponzor
(1 kotizacija, oglas v reviji in zborniku, stojnica, najava v vseh naših oblikah komuniciranja, kontinuirano predvajanje na zaslonih v preddverju in dvorani med odmori)
600,00 do 2.000,00*
Najem razstavnega prostora 350,00

* sponzor ali pokrovitelj lahko del sredstev krije tudi s ponujeno nagrado za žrebanje v nagradni igri v vrednosti 350,00€

 

Za več informacij:
Telefon: 01 58 98 490 | GSM: 040 457 656 | E-naslov: [email protected]

Veselimo se srečanja in uspešnega sodelovanja z vami!