30. jubilejna konferenca 2022

Letna konferenca SZKO je največji in najbolj odmeven dogodek združenja in hkrati osrednji dogodek s področja kakovosti in odličnosti v Sloveniji. Na dogodku sodelujejo članice in člani združenja ter različni strokovnjaki s področja kakovosti. Konferenca poteka v plenarnem delu in v strokovnih modulih ter vsako leto pritegne udeležbo več kot 300 kakovostnikov. Na dogodku priznani domači in tuji strokovnjaki predstavijo najnovejša dognanja na področju kakovosti, izmenjajo znanja in praktične izkušenje. Seveda pa je pomemben del konference tudi zanimiv družabni program, saj je poleg strokovnega dela pomembno tudi medsebojno druženje in spoznavanje udeležencev. Že vrsto let udeležence navdušuje prav poseben del programa jutranji “ugriz morskega psa”.

Jubilejno konferenco bomo začeli malo drugače. Že takoj zjutraj se bomo podali na »mini« Hackathon in skupaj poiskali nove načine zagotavljanja kadrov v novi normalnosti. Če smo pred leti govorili o nekaterih deficitarnih profilih v izbranih panogah, se danes soočamo s pomanjkanjem kadra na celotnem trgu dela. Strokoven in delovno perspektiven kader odhaja v tujino, stopnja brezposelnosti je precej nizka, tuji delovni sili pa postajamo vstopna točka ter prvi korak na poti v Evropo. Potrebujemo rešitve. Tokrat bomo kakovostne rešitve poiskali s Hackathonom, ki kot sodobno orodje za inovacije omogoča, da se v kratkem času razvijejo rešitve za zapletene probleme. Udeleženci boste dobili priložnost, da s svojim znanjem, idejami in rešitvami prispevate pri premagovanju izzivov, s katerimi se soočamo. Rešitev konkretnega izziva ni edini rezultat, ki ga želimo doseči. Aktivno sodelovanje med udeleženci je odličen način za rast in razvoj posameznika, medsebojni prenos znanja in spodbujanje kreativnosti kakor tudi pridobivanje novih poslovnih priložnosti.

Vabimo vas, da to častitljivo obletnico uspešnega delovanja Slovenskega združenja za kakovost in odličnost preživimo skupaj!

30. LETNA KONFERENCA

Za uspeh je potrebno imeti jasen cilj, vendar moramo biti na poti dovolj prilagodljivi glede načina, kako ga doseči. Uspeh torej ni samo cilj, ampak tudi pot, ki nas vodi do cilja.

Slovensko združenje za kakovost in odličnost že dolgo hodi po poti, na kateri ne manjka izzivov. S kreativnimi pristopi in strmenju h kakovosti se uspešno soočamo z njimi.

Za to gre zahvala tudi vam članom, podpornikom in vsem, ki verjamete v kakovost in odličnost, ter nas spremljate in podpirate že 30 let.
Hvala vsem za vašo energijo, pomoč, ideje in rešitve.

Ob tej jubilejni priložnosti z novim zagonom zremo v prihodnost. Vabimo vas, da to častitljivo obletnico uspešnega delovanja Slovenskega združenja za kakovost in odličnost preživimo skupaj.

Bodite z nami na 30 konferenci kakovosti in odličnosti v Grand hotelu Bernardin, maja 2022, kot slušatelj ali v aktivni vlogi predavatelja in tako udeležencem delite vaše znanje, dobre prakse in sporočila za prihodnost.Udeleženci

Slušateljem konferenca vselej ponudi vrsto uporabnih strokovnih informacij, ponovna srečanja, sprostitev in nove poslovne priložnosti.
Z letošnjo 30 jubilejno konferenco pa se bomo še posebej potrudili in pripravili nova presenečenja.

Prijava na 30. konferenco kakovosti in odličnostiSoorganizator konference

Sponzorji konference

Sponzorji