logo

Kakovost zdravstva narekuje kakovost razvoja dru┼żbe ­čôłÔÜĽ´ŞĆ Spoznajte prizadevanja GZS Zbornice MedTech Slovenija #KKIO

Povezovanje in vzpostavljanje pogojev za sodelovanje dele┼żnikov v zdravstvu ÔÇô v dobrobit bolnikov. To je vizija┬áZbornice MedTech Slovenija, ki ┼że tretje leto deluje pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije. Ponosni smo, da so se nam letos pridru┼żili kot┬ásoorganizator┬á32. konference kakovosti in odli─Źnosti, ki s podporo zbornice letos poseben vsebinski poudarek namenja prav┬ámodulu ZDRAVSTVO.

Osnovno poslanstvo GZS Zbornice MedTech je slovenskim pacientom, zdravstvenim delavcem in zdravstvenemu sistemu omogo─Źati dostop do sodobnih in inovativnih medicinskih tehnologij ter storitev. Da bi javnost prepoznala vrednost in prispevek medicinskih tehnologij, so zavezani aktivnemu izobra┼żevanju, povezovanju in sodelovanju z vsemi dele┼żniki, ki sooblikujejo podro─Źje zdravstva v Sloveniji. Pri tem spodbujamo najvi┼íje eti─Źne standarde na vseh podro─Źjih delovanja.

Vabljeni, da se s klju─Źnimi izzivi in aktualnimi tematikami, ki se skozi podro─Źje medicinskih pripomo─Źkov ter┬áin vitro┬ámedicinskih pripomo─Źkov ter sodobnih tehnologij dotikajo zagotavljanja kakovostne, varne, enakopravne in dostopne zdravstvene obravnave!

Torek, 23.4.2024

12:00 /// SLOVESNA OTVORITEV KONFERENCE

V dru┼żbi slavnostnih govorcev bo Polona Me┼żan, direktorica, GZS Zbornica Medtech Slovenija, predstavila poslanstvo in vizijo povezovanja in sodelovanja zbornice, s ciljem zagotavljanja dostopnosti medicinskih pripomo─Źkov ter kakovosti zdravstvene obravnave.

14:00 ÔÇô 15:30 /// MODUL ZDRAVSTVO: PACIENT

Marcia Elena Podbor┼íek bo v imenu zbornice predstavila pomen eVigilance ter izobra┼żevalni portal, ki ga upravlja zbornica v sodelovanju in s podporo JAZMP, ter na ta na─Źin zagotavlja potrebne treninge ter tudi certificiranje s podro─Źja vigilance.

16:00ÔÇô17:30 /// MODUL ZDRAVSTVO: IZVEDBA

Regulatorni pogled zbornice na medicinske tehnologije danes ter izzive ter prilo┼żnosti, s katerimi se sre─Źujemo, bo predstavila Marcia Elena Podbor┼íek.

Sreda, 24.4.2024

11:00 – 12:30 ///┬áMODUL ZDRAVSTVO: KADER

Formulo prihodnosti, v kateri je klju─Ź do dolgoro─Źnega uspega prepoznavanje vrednosti za bolnika, bo v imenu GZS Zbornice MedTech Slovenija predstavila Alenka Umek.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridru┼żite na poti kakovosti in odli─Źnosti!

 

ZA KAKOVOSTNO IN VARNO ZDRAVSTVENO OBRAVNAVO

Ena izmed prioritet GZS Zbornice MedTech Slovenija je tudi za┼í─Źita javnega zdravja, zdravja in varnosti pacientov ter ostalih uporabnikov medicinskih pripomo─Źkov ter in vitro diagnosti─Źnih medicinskih pripomo─Źkov. Vabljeni, da se spoznate s portalom┬áE-vigilanca, ki ga je GZS Zbornica MedTech Slovenija pripravila v sodelovanju z Javno agencijo RS za zdravila in medicinske pripomo─Źke (JAZMP). Portal e-vigilanca je namenjen vsem zdravstvenim delavcem ter zaposlenim pri gospodarskih subjektih, ki potrebujete potrdila o izobra┼żevanju za vzdr┼żevanje kompetenc.

Vabljeni, da obi┼í─Źete┬áhttps://medtechslovenija-evigilanca.gzs.si/┬áin nadgradite svoje znanje!

logo
  • Dimi─Źeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
┼Żelite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajo─Źe dogodke?

"*" ozna─Źuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.