logo

Kdo bo z nami na 32. konferenci kakovosti in odli─Źnosti? ­čÖî

Ve─Ź kot 40 predavateljev, vrhunski motivacijski govorci, prekaljeni udele┼żenci okroglih miz, coachi miselnih in telesnih ve┼í─Źin ÔÇŽ ter ┼íe bi lahko na┼ítevali. Na osrednjem slovenskem dogodku, posve─Źenem kakovosti in odli─Źnost, se veselimo tudi va┼íe dru┼żbe!

Komu je namenjena 32. konferenca kakovosti in odli─Źnosti?

Aktualen strokovni program 32. konference kakovosti in odli─Źnosti prina┼ía dodano vrednost in sve┼ża znanja vodjem in mened┼żerjem, ki stremijo h kakovosti v celotnem zasebnem sektorju, pa tudi javni upravi in nevladnih organizacijah. Kakovost namre─Ź ne pozna meja!

Poleg univerzalno uporabnih tematik in delavnic bomo v sklopu strokovnih modulov poseben poudarek namenili specifikam s podro─Źja vodenja kakovosti. Pobli┼że se bomo spoznali z aktualnimi trendi kot tudi s konkretnimi projekti in izzivi s podro─Źja gospodarstva, IT-tehnologij, zdravstva, energetike in prehrane ter prehranske industrije. Javna uprava in javni sektor pa bodo svoje izzive in re┼íitve podali na ob┼íirni okrogli mizi z izjemnimi udele┼żenci.

Vljudno vas vabimo, da s svojo prisotnostjo dodate pe─Źat v mozaik znanj in izku┼íenj iz katerega vsak na svojem podro─Źju gradimo odli─Źnost!

S SO-DELOVANJEM PRESEGAMO MEJE

Z nam je ┼że lepo ┼ítevilo podjetij, ki korak pred konkurenco ohranjajo prav z zavezo kakovosti. Preverite, katera podjetja podpirajo na┼ía prizadevanja! ─îe se vidite v dru┼żbi najbolj┼íih podjetij na poti k odli─Źnosti tudi vi – vljudno vabljeni, da se nam pridru┼żite!

logo
  • Dimi─Źeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
┼Żelite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajo─Źe dogodke?

"*" ozna─Źuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.