logo

NOVO: Strokovni modul PREHRANA 🍽️🌱

Ker je v luči rastočih izzivov v prehranskih verigah vse bolj pomembno, kaj damo na krožnik, se na 32. konferenco kakovosti in odličnosti po letih premora ponovno vrača odlično zastopan strokovni modul – PREHRANA. Vlogi prehrane in prehranske industrije v današnji družbi se bomo posvetili prvi dan konference, v torek, 23. aprila.

V dveh programskih sklopih se bomo sprehodili čez odgovornost prehranskega sistema ter spoznali principe inovativnosti in trajnosti, ki vplivata tako na izbiro potrošnikov, kot tudi razvoj sodobnih standardov na področju kakovosti, varnosti in skladnosti. Vabljeni na zanimive predstavitve in plodne debate pod vodstvom moderatorke, mag. Nataše Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

STROKOVNI MODUL PREHRANA
1. dan konference – 23.4.2024
14:00–15:30

  • Oblikovanje odgovornega prehranskega sistema
    Martin Rojnik, Graska d.o.o.
  • Razvoj inovativnih pristopov in sodelovanja k trajnostni skrbi za naravo v podjetju Vina Koper
    Miloš Katič, Vinakoper d.o.o.
  • Kako zagotavljati varnost in skladnost živil na trgu
    mag. Nataša Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

Moderatorka: mag. Nataša Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

16:00–17:30

  • Optimalna kakovost in trajnostna praksa ekološkega kmetovanja: BeEko – Pot od vil do vilic
    Igor Paldauf, BeEko
  • Miselnost zaposlenih – tveganje pri zagotavljanju varnosti in kakovosti živil
    Barbara Bratuša

Moderatorka: mag. Nataša Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

Vljudno vabljeni tudi k ogledu celotnega programa.

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.