logo

NOVO: Strokovni modul PREHRANA ­čŹŻ´ŞĆ­čî▒

Ker je v lu─Źi rasto─Źih izzivov v prehranskih verigah vse bolj pomembno, kaj damo na kro┼żnik, se na┬á32. konferenco kakovosti in odli─Źnosti┬ápo letih premora ponovno vra─Źa odli─Źno zastopan strokovni modul ÔÇô PREHRANA. Vlogi prehrane in prehranske industrije v dana┼ínji dru┼żbi se bomo posvetili prvi dan konference, v torek, 23. aprila.

V dveh programskih sklopih se bomo sprehodili ─Źez odgovornost prehranskega sistema ter spoznali principe inovativnosti in trajnosti, ki vplivata tako na izbiro potro┼ínikov, kot tudi razvoj sodobnih standardov na podro─Źju kakovosti, varnosti in skladnosti. Vabljeni na zanimive predstavitve in plodne debate pod vodstvom moderatorke, mag. Nata┼íe Gladovi─ç, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

STROKOVNI MODUL PREHRANA
1. dan konference ÔÇô 23.4.2024
14:00ÔÇô15:30

  • Oblikovanje odgovornega prehranskega sistema
    Martin Rojnik, Graska d.o.o.
  • Razvoj inovativnih pristopov in sodelovanja k trajnostni skrbi za naravo v podjetju Vina Koper
    Milo┼í Kati─Ź, Vinakoper d.o.o.
  • Kako zagotavljati varnost in skladnost ┼żivil na trgu
    mag. Nataša Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

Moderatorka: mag. Nataša Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

16:00ÔÇô17:30

  • Optimalna kakovost in trajnostna praksa ekolo┼íkega kmetovanja: BeEko – Pot od vil do vilic
    Igor Paldauf, BeEko
  • Miselnost zaposlenih – tveganje pri zagotavljanju varnosti in kakovosti ┼żivil
    Barbara Bratuša

Moderatorka: mag. Nataša Gladović, Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

Vljudno vabljeni tudi k ogledu celotnega programa.

logo
  • Dimi─Źeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
┼Żelite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajo─Źe dogodke?

"*" ozna─Źuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.