logo

POIŠČIMO KLJUČ DO KAKOVOSTNEGA ZDRAVSTVA! 🤝 #KKIO #SZKO

Zdravstveni sistemi po celem svetu so pred velikimi izzivi. Slovenija ni izjema, pri čemer specifike majhnega gospodarstva in bremen preteklosti problematiko še zaostrujejo. Dolgoročne rešitve lahko poiščemo le z osredotočenjem na kakovost, ustvarjanjem vrednosti za pacienta in povezovanjem znanj – različnih strok, organizacij in posameznikov.

Na 32. konferenci kakovosti in odličnosti bomo zato osvetlili posamezne dejavnike odličnosti in se znotraj strokovnega modula ZDRAVSTVO osredotočili na ključne dejavnike uspešnosti odličnih organizacij: voditeljstvo, kadre, osredotočenost na pacienta ter stalno izboljševanje zdravstvenih storitev. Kot rdeča nit nas bo povezovala pretočnost informacij in informacijska tehnologija – kot nepogrešljiva pogoja kakovosti.

Ne zamudite priložnosti ta nadgradnjo znanj

Oglejte si zanimiva in poučna predavanja v strokovnem modulu ZDRAVSTVO in poleg znanja pridobite tudi licenčne točke Zdravniške zbornice Slovenije ter Zbornice zdravstvene in babiške nege Slovenije!

1. dan konference – 23.4.2024

2. dan konference – 24.4.2024

 

VSAK DAN ZAČINIMO S ŠČEPECEM ADRENALINA V »SOBI POBEGA« 🔍🔓

Ste se že kdaj znašli v na videz brezizhodni situaciji? Verjetno se strinjate, da se ključ do vrat, ki vodijo do rešitve, skriva prav v sodelovanju in timskem delu! V »sobi pobega« bomo strokovnjaki na področju kakovosti iz različnih panog strnili glave, izmenjali poglede in skupaj našli rešitve, s katerimi bomo pobegnili iz skrivnostne hotelske sobe in izboljšali izkušnje bodočih gostov »Hotela Enigma«.

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.