logo

Utrinki 32. konference kakovosti in odli─Źnosti ­čîŐ#KKIO

Spoštovani!

Za nami je 32. konferenca kakovosti in odli─Źnosti, ki je v Portoro┼żu zgradila nove mostove med ┼ítevilnimi strokami, podjetji in posamezniki. Zahvaljujemo vsem kakovostnicam in kakovostnikom, ki so v dveh, programsko izjemno bogatih dnevih, prispevali k novim znanjem, poznanstvom.

Za vas smo v fotografski objektiv ujeli prijetno vzdu┼íje konference. Za obujanje skupnih spominov vam na ogled ponujamo nekaj utrinkov ┼żivahnega dogajanja ÔÇô od slavnostne otvoritve, prakti─Źnih delavnic, okroglih miz, predavanj v sklopu razli─Źnih strokovnih modulov, pa do sve─Źane podelitve priznanj QM (Quality Manager) in MQ (Medical Quality) ÔÇŽ in ┼íe bi lahko na┼ítevali!

Veliko zanimanja je po┼żela tudi novost – soba pobega, ki je z ugankami, povezanimi s konferenco, ve─Ź kot navdu┼íila. V dveh dneh konference so sicer udele┼żenci poleg udele┼żbe na strokovnih predavanjih tudi plesali, telovadili, stkali nove trajne vezi in spoznali, da sre─Źe ne najde┼í v sebi ampak ob sebi.

Uspelo nam je izpeljati celo Ugriz morskega psa, ki smo ga zaradi slabega vremena najprej odpovedali, ampak s pravo mero entuziazma in optimizma vseeno izvedli – kljub de┼żju! Za dosego ciljev namre─Ź ni dovolj samo razmi┼íljati, temve─Ź sko─Źiti v ledeno vodo in zaplavati!

GALERIJA SLIK

Pri uresni─Źevanju na┼íe vizije ÔÇô biti prepoznaven in zaupanja vreden partner, ki pomembno prispeva k celovitemu razvoju slovenske dru┼żbe, gre velika zahvala tudi sponzorjem konference. Hvala vsem, ki ste nam pomagali, da smo kakovost s skupnimi mo─Źmi uspeli postaviti na prvo mesto!

┼Żelja po odli─Źnosti nas ┼żene, da bomo v prihodnjem letu ┼íe bolj┼íi! Veseli bomo vseh povratnih informacij, pobud ali idej za tematike predavanj. Vzemite si nekaj minut in nam zaupajte va┼íe mnenje!

ANKETA O ZADOVOLJSTVU

┼áe enkrat hvala, da ste z nami soustvarjali 32. konferenco kakovosti in odli─Źnosti. Upamo in verjamemo, da naslednje leto ponovno sre─Źamo – v ┼íe ve─Źjem ┼ítevilu!

logo
  • Dimi─Źeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
┼Żelite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajo─Źe dogodke?

"*" ozna─Źuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.