logo

Z novimi vzorci gibanja do boljše kakovosti delovnega življenja 🤸 💡🧠

ZAVEZA GIBANJU JE ZAVEZA ODLIČNOSTI

Že dolgo je znano, da zdrav duh biva v zdravem telesu. Staro modrost pa lahko nadgradimo z aktualnimi spoznanji in dognanji pri oblikovanju novih, boljših in zdravih vzorcev gibanja, ki so ključ do večje kakovosti tako zasebnega življenja kot delovnega okolja.

»ZAGRIZITE« V GIBALNE RUTINE IN OBLIKUJTE ZDRAVE NAVADE

Skupaj s srebrnim sponzorjem 32. konference kakovosti in odličnosti, s podjetjem START FIT, vam bomo predstavili pomembno dodano vrednost za podjetja. Njihovi strokovnjaki s področij kineziologije, fizioterapije in manualne terapije vam namreč tekom celotne konference, med vsakim odmorom, ponujajo vaje za prilagojeno gibanje, ki izhaja iz vaših zmožnosti in potreb. Z mešanico vaj in osebnega svetovanja vam bodo ponudili napotke za zdravo gibanje brez bolečin, kar pripomore k izboljšanju kakovosti vašega življenja. Osnova za to je individualni pregled, na podlagi katerega oblikujejo prilagojeno vadbo ter jo podkrepijo z napotki in video posnetki, da jo lahko izvajate doma ali kjerkoli drugje, brez potrebe po dodatnih prostorih ali žrtvovanju delovnega časa.

JUTRANJI »UGRIZ MORSKEGA PSA« 🦈

Vljudno vabljeni, da se udeležite jutranjega uvoda v drugi dan konference. Priljubljeni UGRIZ MORSKEGA PSA je dobrodošla gibalna poživitev za vse tiste, ki se radi razgibavate s hojo, kot tudi tiste, ki ste vedno pripravljeni na skok v “mrzlo vodo” s pomočjo tehnike WIMHOF dihalnih vaj.

Skupaj bomo gibali v sredo, 24.4. ob 7:15!

RAZGIBAJMO TUDI NAŠE MOŽGANE – S PRAKTIČNO DELAVNICO O UPORABI GENERATIVNE UMETNE INTELIGENCE

Ne zamudite uvoda 32. konferenco kakovosti in odličnosti v obliki nadvse zanimive delavnice, kjer bomo razkrili skrivnosti orodij, kot so ChatGPT, Copilot in Gemini!

Kaj lahko pričakujete?
🔹Uvod v osnovne koncepte in orodja GenAI / GPT.
🔹Praktično delo z GenAI orodji v manjših skupinah.
🔹Skupinsko generiranje in testiranje predlogov za napredno uporabo GenAI orodij na najbolj relevantnih področjih za kakovostnike.
🔹Deljenje izkušenj, zaključki in zaveze za korak naprej v vašem strokovnem razvoju.

🤝 Raziščite novo dobo kakovosti z eksperti!
Za vodene korake za uporabo #GenAI v praksi bo poskrbela strokovna ekipa CorpoHub, ki jo sestavljajo zavzeti trenerji, facilitatorji in coachi s področja vitkega poslovnega inoviranja in agilne transformacije, ki so vedno korak pred časom.

🤝 Kdaj in kje bo delavnica potekala?
Inovativnemu pridobivanju izkušenj z generativno umetno inteligenco po meri kakovostnikov se bomo posvečali v torek, 23. aprila, od 9:00 do 11:30 ure. Delavnica se bo odvila v dvorani Cristoforo Colombo kongresnega centra Portus v Hotelu Slovenija, v Portorožu.

 

💡Ne zamudite edinstvene priložnosti, da razširite svoje znanje in se povežete s strokovnjaki na področju kakovosti in umetne inteligence.

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.