logo

Vodenje dokumentacije in postopkov po ISO standardih ­čĹęÔÇŹ­čĺ╗ ­čôé Na pot odli─Źnosti s podjetjem Mikrocop

https://www.indocedge.com/

https://www.mikrocop.si/

Poslovna odli─Źnost je tesno povezana z u─Źinkovitim obvladovanjem sprememb in uvajanjem stalnih izbolj┼íav. Podjetja, ki svoje poslovanje vodijo po ISO standardih, morajo biti hitro odzivna in sistemati─Źna pri upravljanju dokumentacije. Mikrocopova re┼íitev InDoc EDGE za digitalizacijo poslovanja omogo─Źa podjetjem u─Źinkovito in skladno upravljanje dokumentacije v skladu z ISO standardi. Dokumentacija je tako od samega nastanka pa do arhiviranja sledljiva, pregledna in dostopna. Z enim klikom boste revidirali in spreminjali vso potrebno dokumentacijo, a hkrati zado┼í─Źali ISO standardom. Pot k poslovni odli─Źnosti vodi prek urejene dokumentacije in organiziranih sistemov.

­čĹęÔÇŹ­čĺ╗­čôé KAKOVOST POSLOVANJA NE SME BITI VE─î VPRA┼áLJIVA

Poslovna odli─Źnost je tesno povezana z u─Źinkovitim obvladovanjem sprememb in uvajanjem stalnih izbolj┼íav skladno z ISO standardi so podjetja korak bli┼żje poslovni odli─Źnosti. Vodenje dokumentacije in postopkov po ISO standardih zahteva odzivnost in sistemati─Źnost. Z Mikrocopovo re┼íitvijo InDoc EDGE v oblaku podjetja u─Źinkovito in skladno upravljajo dokumentacijo od samega nastanka pa do arhiviranja. Re┼íitev zagotavlja sledljivost, preglednost in dostopnost ­čÄ».

Prisluhnite predstavitvi primera iz prakse, ki jo bo vodil Miha ┼ákrabar, produktni vodja za spremljevalne storitve. Z gostom Ale┼íem Rozmanom, dr. med., strokovnim direktorjem Bolni┼ínice za porodni┼ítvo in ginekologijo Kranj se bosta pogovarjala o tem, kako je obvladovanje sprememb in doseganje standardov kakovosti pomembno v zdravstvu Ôśü´ŞĆ.

Vas zanima:

­čôî kako do bolj┼íega nadzora nad dokumenti?

­čôî kako zmanj┼íati napake v sistemati─Źnim vodenjem dokumentacije?

­čôî kako ustrezno obravnavati neskladja?

Ne zamudite predstavitve, kjer boste lahko v ┼żivo zastavili tudi svoje vpra┼íanje. Predstavitev bo potekala na 32. konferenci kakovosti in odli─Źnosti v sklopu strokovnega modula Zdravstvo v torek, 23. 4. 2024 ob 17.00.

Ve─Ź o Mikrocopu­čĹë mikrocop.si Ve─Ź o InDoc EDGE ­čÄ» indocedge.com

Odli─Źnost brez kompromisa: digitalno upravljanje ISO dokumentacije v Bolni┼ínici za porodni┼ítvo in ginekologijo Kranj

Kakovost predstavlja temeljni steber za vzdr┼żevanje partnerskih odnosov in zadovoljstva strank, odjemalcev ter uporabnikov. Le ta izra┼ża usklajenost z zahtevami trga, hkrati pa predstavlja zavezo podjetja k poslovni rasti. Na podro─Źju zdravstvenega varstva je zagotavljanje kakovosti storitev postavljeno v ospredje kot prioritetna naloga. To so jasno prepoznali v BGP Kranj, kjer so se v skladu s strategijo razvoja usmerili v digitalno transformacijo in informatizacijo podpornih procesov. Ne zamudite zanimivega pogovora s strokovnim direktorjem Ale┼íem Rozmanom, dr. med., ki bo predstavil pristope k obvladovanju kakovosti s pomo─Źjo digitalne platforme InDoc EDGE. U─Źinkovito upravljanje dokumentacije, registracija tveganj, obravnava neskladij, prito┼żb in pohval so eni izmed korakov k doseganju odli─Źnosti v poslovanju ter nujno potrebno digitalno preobrazbo.

O PREDAVATELJU IN GOSTU

Miha ┼ákrabar┬áje produktni vodja za spremljevalne storitve v podjetju Mikrocop, ki s strokovno in predano ekipo sodelavcev dnevno re┼íuje izzive digitalizacije, zajema in distribucije dokumentov in podatkov ter urejanja in hrambe fizi─Źnega gradiva. Verjame v nenehno u─Źenje in proaktivno sledi poslanstvu Mikrocopa, podpora digitalni preobrazbi.

Aleš Rozman, dr. med., strokovni direktor Bolnišnice za porodništvo in ginekologijo Kranj

InDoc EDGE – Va┼ía digitalna re┼íitev za uspe┼íno sodelovanje in u─Źinkovito delo z dokumenti

logo
  • Dimi─Źeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
┼Żelite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajo─Źe dogodke?

"*" ozna─Źuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.