logo

Ne spreglejte: OD INDIVIDUALNEGA TALENTA DO SKUPNE ODLIČNOSTI

Paradigma o pomembnosti razvijanja talenta je aktualna še iz časov starogrškega filozofa Platona, ko je v svojem epohalnem delu Država zapisal, da bi moral vsak delati izključno samo tisto, za kar je nadarjen in za kar ima najboljše sposobnosti. V kolikšni meri to danes upoštevamo in se skladno z zadanimi postulati »idealne države« ravnamo, je zgolj retorično vprašanje, saj vsi dobro poznamo odgovor: zelo malo.

Kako sinhronizirati življenje posameznika z lastnimi talenti ter kako to prenesti tudi v organizacijske in podjetniške okvirje, nam bo na 32. konferenci kakovosti in odličnosti s predavanjem OD INDIVIDUALNEGA TALENTA DO SKUPNE ODLIČNOSTI predstavil Nenad Vladić – strokovnjak za razvoj človeških potencialov, trajnostno vodenje in inovacijsko sposobnost.

Udeleženci bodo s predavanjem spoznali:

  • Kakšne so dobrobiti zasebnega in poslovnega življenja, ki je skladen s talenti
  • Tri modele razmišljanja
  • Kakšno vlogo imajo naše vrednote in prepričanja
  • Kako aktivirati talente pri zaposlenih

Ne zamudite zanimivega predavanja 24. aprila 2024 ob 14:30, s katerim bomo sklenili zadnji dan konference!

Nenad Vladić že 20 let preučuje delo številnih avtorjev sodobne filozofije, poti uspešnih podjetnikov in življenja posameznikov, ki veljajo za genialne. Je doktorand Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru, ki pri svojem delu uporablja znanja iz moderne psihologije, kognitivne terapije in nevrolingvističnega programiranja. Je avtor številnih člankov doma in v tujini, med drugim pa tudi priročnika Od talenta do uspeha, ki ga je zasnoval na podlagi sodelovanj z uspešnimi Slovenci, kot so ustanovitelj podjetja Pipistrel Ivo Boscarol, izumitelj Peter Florjančič, lastnik blagovne znamke Indy&Pippa in maneken Alen Kobilica, oblikovalec vozil uveljavljenih avtomobilskih znamk Robert Lešnik in drugi.

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.