logo

Spoznajte prve programske poudarke 32. konference kakovosti in odličnosti!

V Portorožu se nam med 23. in 24. aprilom v okviru 32. konference kakovosti in odličnosti obeta vrhunski program z več kot 40 strokovnimi predavanji, praktičnimi delavnicami in nadvse aktualno okroglo mizo! Za dodatno mero navdiha pa bodo poskrbeli tudi motivacijski govorci ter bogat spremljevalni program, ki vas popelje od svečane večerje, jutranjega »ugriza morskega psa«, pa do zaključka konference s prav posebnim gurmanskim pridihom.

Podrobnejši program po strokovnih sekcijah vam predstavimo v naslednjem tednu, tokrat pa smo za vas izbrali nekaj zanimivih vsebinskih poudarkov.

Torek, 23. april 2024

ZAČENJAMO S PRAKTIČNO DELAVNICO O UPORABI ORODIJ UMETNE INTELIGENCE

Prvi dan konference bomo začeli s pridobivanjem praktičnih znanj! V dopoldanskem času se bomo s strokovno ekipo profesionalnih trenerjev, facilitatorjev in coachev s področja poslovnega inoviranja in agilne transformacije spopadli z aktualnim vprašanjem – je umetna inteligenca naš sovražnik … ali lahko postane naš tesni sodelavec? Pridružite se nam in spoznajte integracijo generativne umetne inteligence na področju kakovosti.

Skupaj se bomo spoznali z orodji, kot so ChatGPT, Copilot, Gemini ipd. ter s primeri uporabe in praktične vaje spoznali njihovo aplikativnost v vsakdanjem delu.

SLOVESNO ODPRTJE KONFERENCE

Ob 12. uri bomo v družbi vseh udeležencev in ostalih gostov svečano odprli največji nacionalni dogodek s področja kakovosti. V uvodnih nagovorih se bomo posvetili aktualnim izzivom in letošnji tematiki – so-delovanju, ki postaja vse bolj ključno gibalo razvoja v prihodnosti. Poskrbeli smo tudi za prijeten spremljevalni program, ki nas bo še bolj povezal in navdahnil za nova sodelovanja, nove projekte in nova partnerstva.

GALA VEČERJA S PODELITVIJO PRIZANJ

Večer bomo napolnili s sproščenim druženjem in mreženjem, ki mu letos dodajamo tudi slavnostno podelitev priznanj. Z nami bo namreč tudi nova generacija menedžerk in menedžerjev kakovosti, ki so v letošnjem letu pod okriljem certifikacijskega organa SZKO prejeli uradni naziv QM – QUALITIY MANAGER, s trem pa tudi mednarodno priznan certifikat EOQ. V okviru prizadevanj SZKO za več kakovosti v slovenskem zdravstvu bomo skupaj s Strokovnim združenjem zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije (SZZZZS) zasebnim ordinacijam podelili tudi MQ certifikat za uspešno uvedbo sistema vodenja kakovosti MQ (Medical quality).

Sreda, 24. april 2024

SREČE NE NAJDETE V SEBI, TEMVEČ OB SEBI

Za jutranji uvod in pravo mero motivacije bo poskrbel priznan antropolog Dan Podjed, višji znanstveni sodelavec v Inštitutu za slovensko narodopisje ZRC SAZU in izredni profesor na ljubljanski Filozofski fakulteti, ki nam bo predstavil svoje videnje sodelovanja. Pridružite se nam na navdihujočemu prepletu refleksije na sodobno družbo ter pogledu na moč povezovanja, sodelovanja in ustvarjalne človeške energije – v zasebnem in poslovnem smislu.

OKROGLA MIZA / NA PRESEČIŠČU INOVACIJ: KJER SE S SO-DELOVANJEM POVEŽEJO KADRI, KAKOVOST IN TEHNOLOGIJA

V sredo 24. aprila, bo beseda tekla o ključnemu izzivu sodobnih družb: Prilagajanju hitremu tehnološkemu napredku in inovacijam – z znanjem in izkušnjami, kako v vrtincu sprememb pritegniti in zadržati kadre. Kje se skriva ključ do zagotavljanja kontinuirane, vrhunske kakovosti? Z nami bodo poglede in izkušnje delili: Sabina Sobočan, direktorica podjetja VARIS; Saša Boštjančič, direktorica podjetja Optius.com; Sandi Markon, direktor in lastnik podjetja Skupina Stroka.si; Marko Podgornik Verdev, generalni direktor podjetja Mikro+Polo; Gordana Mikunovič, načelnica upravne enote Črnomelj.

Moderatorka zanimive razprave bo mag. Kraškovic Katja, direktorica in dekanja GEA College – Fakultete za podjetništvo.
Pridružite se nam na konferenci, kjer se odločitve o kakovosti sprejemajo brez kompromisov in kjer kakovost ni predmet pogajanj.

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.