logo

Vabilo za člane združenja SZKO na 32. konferenco kakovosti in odličnosti

Spoštovani člani in cenjene članice Slovenskega združenja za kakovost in odličnost.

Leto 2023 nam bo ostalo v spominu po številnih uspešno izpeljanih projektih in dogodkih, med katerimi sta še posebej izstopala dva dogodka, pomladanska konferenca kakovosti in jesenski dogodek Kakovost v praksi.

Vendar pa je žal v združenje SZKO lansko leto tudi močno zarezal negativni dogodek, s katerim je sodstvo naložilo združenju zelo veliko finančno breme zaradi izgubljene tožbe, povezane z neprimernim delovanjem bivše izvršne direktorice združenja, gospe Barbare Gunčar.

Izpolnitev zahtevka tožnice in FURSA so za združenje presegali vse finančne zmožnosti, ki jih združenje SZKO pridobi iz članarin ter dogodkov za člane in širšo javnost. Z ustreznimi aktivnostmi cenjenih članov združenja, članov upravnega odbora, nadzornega odbora in veliko podpornikov našega poslanstva, smo izziv uspešno premostili.

Sporočam, da združenje aktivno in s ponosom nadaljuje svoje poslanstvo promoviranja in udejanjanja kulture kakovosti in odličnosti, z zavedanjem, da bo pot še zelo zahtevna.

Hkrati vas obveščam, da nas loči le še mesec dni do 32. konference kakovosti in odličnosti, s katero bomo tudi letos pokazali, da znamo in zmoremo s sodelovanjem premikati meje v smeri najvišje kakovosti in zaveze k poslovni odličnosti.

Konferenca, ki je za nas najpomembnejši in največji dogodek, bo povezala več kot 40 govorcev iz različnih branž, motivacijske govorce, praktične delavnice in opravila svoje poslanstvo v pogledu mreženja udeležencev.

Organizacija konference in prijave tečejo v skladu s pričakovanji in tukaj vas vse spoštovane člane vljudno pozivam, da letos še posebej podprete ta naša prizadevanja.

Vabljeni s številčno udeležbo kolegov iz vaših podjetij, sponzorstvom, priporočilom in povabilom vašim stanovskim kolegom, da nas obiščejo in se prepričajo o kakovosti in aktualnosti vsebin, ki jih ponujamo.

Potrpežljivost in doslednost prinašata kakovost, vztrajnost pa mojstrovino.

Hvala za zaupanje in podporo.

 

S spoštovanjem.

Judita Rigler
Predsednica Slovenskega združenja za kakovost in odličnost, SZKO

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.