szko logo

29. letna konferenca 2020

Letna konferenca SZKO je največji in najbolj odmeven dogodek združenja in hkrati osrednji dogodek s področja kakovosti in odličnosti v Sloveniji. Na dogodku sodelujejo članice in člani združenja ter različni strokovnjaki s področja kakovosti. Konferenca poteka v plenarnem delu in v strokovnih modulih ter vsako leto pritegne udeležbo več kot 300 kakovostnikov. Na dogodku priznani domači in tuji strokovnjaki predstavijo najnovejša dognanja na področju kakovosti, izmenjajo znanja in praktične izkušenje. Seveda pa je pomemben del konference tudi zanimiv družabni program, saj je poleg strokovnega dela pomembno tudi medsebojno druženje in spoznavanje udeležencev. Že vrsto let udeležence navdušuje prav poseben del programa jutranji “ugriz morskega psa”.

Konference je potekala v virtualni obliki.

29. LETNA KONFERENCA

Največji dogodek leta s področja kakovosti in odličnosti je bil  skupaj z vami ponovno nepozaben!

Kot vsako leto, je konferenca tudi tokrat ponudila strokovno zanimiv program, prihajajoče iztočnice v kakovosti in odličnosti, odlične govorce, dobre prakse ter nove izkušnje in poznanstva preko spletnega druženja!

Prvega dne konference ste udeleženci lahko prisluhnili razmišljanjem o novem EFQM modelu ter praktičnim izkušnjam slovenskih in tujih uporabnikov modela.
Modul Javna uprava je postregel z domačimi in tujimi primeri dobrih praks v javnem sektorju.

Drugi dan konference so v modulih EnergetikaDigitalna transformacija in Zdravstvo predstavljene izkušnje in strokovna razmišljanja o kakovosti in odličnosti.

Za nami je odlična konferenca s kakovostnimi vsebinami.


PROGRAM

Program konference


SOORGANIZATOR KONFERENCE


PODPORNIK KONFERENCE


SPONZORJI KONFERENCE


POVEZAVE

Utrinki iz 28. letne konference SZKO – 2019

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.