szko logo

Brezplačni spletni seminar EOQ: najnovejši vpogledi v odličnost- »Insight on Excellence« (IoE)

Spoštovani člani, cenjene članice!

Vabimo vas, da se nam 30. januarja 2024 pridružite na brezplačnem spletnem seminarju, ki bo posvečen opolnomočenju organizacij, da dosežejo odličnost.

Na spletnem dogodku se bomo seznanili zadnjimi vpogledi na področju odličnosti, ki jih je razkrila letošnje letna raziskava »Insight on Excellence, IoE« ameriškega združenja za kakovost in odličnost ASQExcellence (ASQE). Poslanstvo združenja, ki je bilo ustanovljeno januarja 2020 kot trgovinsko združenje, je postaviti standard za kakovostno usmerjene ponudbe in zagotavljati vpoglede v trende po vsem svetu ter navdihovati organizacije, da dosežejo odličnost. Na spletnem seminarju bomo poleg izsledkov raziskave spoznali tudi zanimive primerjave med Evropo, Azijsko-pacifiško regijo, Severno Ameriko in ostalimi deli sveta.

Sveže trende s področja kakovosti in odličnosti nam bo predstavil Paulo Sampaio profesor kakovosti in organizacijske odličnosti na portugalski Univerzi Minho. G. Sampaio je tudi mednarodni svetovalec za programe kakovosti, izboljšav in inovacij ter nekdanji član upravnega odbora ASQ in član sveta izdelkov EOQ.

Vabljeni, da skupaj z nami ocenite stopnjo zrelosti modela odličnosti v svoji organizaciji, spoznate orodja za merjenje in primerjavo uspešnosti ter identificirate priložnosti za dodatne izboljšave!

Webinar: Opolnomočenje organizacij, da dosežejo odličnost

Kdaj: 30. januar, 09.00-10.00 (CET)

Predavatelj: Paulo Sampaio

Več informacij o dogodku: https://www.eoq.org/event/teams/

Povezava do srečanja v MS Teams: https://teams.microsoft.com/
Meeting ID: 348 534 079 097
Passcode: rT6cgs

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.