szko logo

Izpopolnite svoje vodstvene sposobnosti z Menedžmentom kakovosti na FOŠ!

Obveščamo vas, da naša partnerska ustanova, Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu (FOŠ) vabi na vpis v študijski program Menedžment kakovosti na prvi (VS), drugi (MAG) in tretji (DR) stopnji.

V današnjem času nenehnih sprememb je obvladovanje in prilagajanje dela eden glavnih izzivov za organizacije. Zato se je ključno opremiti s primernimi kompetencami, uporabnimi znanji in sposobnostmi samostojnega, sistemskega, logičnega in analitičnega razmišljanja.

Vsebine programov Fakultete za organizacijske študije omogočajo študentom razvoj strokovnih, organizacijskih in vodstvenih sposobnosti, ki so potrebne za učinkovito vodenje in upravljanje kakovosti v dinamičnem poslovnem okolju.

Prijave za vpis v prvem prijavnem roku za študijsko leto 2024/2025 potekajo do 10. 6. 2024!

Študij na FOŠ je prilagojen tudi zaposlenim!

Kombinirani način izvajanja, ki vključuje tako študij na daljavo kot fizične prisotnosti na fakulteti, omogoča študentom lažjo uskladitev študija s službenimi, družinskimi in drugimi obveznostmi.

Informativni dnevi in svetovanja

Vsak mesec organizirajo ON-LINE informativni dan, katerih datumi so redno objavljeni na: https://www.fos-unm.si/. Poleg tega ponujajo tudi možnost individualnega svetovanja, kjer se lahko osebno pogovorite o vaših konkretnih vprašanjih in možnostih.

Več informacij

Več o študijskih programih si lahko ogledate na spletni strani FOŠ. Za dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 059 074 164 ali na elektronskem naslovu info@fos-unm.si.

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.