szko logo

Kratek povzetek 16. seje UO – 27.11.2018

Včeraj je potekala 16.redna seja Upravnega odbora

Predstavljamo vam kratek povzetek seje, ki je potekal v popolni sestavi članov UO (Upravnega odbora) in NO (nadzornega odbora).

Pri točkah Konference, ocena nove spletne strani, pa so se pridružili vodja programskega odbora vodje sekcij ter predsednik strokovnega sveta.

Vsebina seje, ki jo je vodil predsednik Marko Lotrič je bila:

 1. Pregled zapisnika in realizacija akcij prejšnjih sestankov je predstavila izvršna direktorica.
 2. Poročilo o delu nadzornega odbora je podal predsednik Nadzornega odbora Sandi Grm.
 3. O delu SQ znaka v letu 2018 je poročal vodja SQ znaka Alen Gril.
 4. Oceno Konference kakovosti in predloge za prihodnjo konferenco sta dala vodja programskega odbora Konference Aleš Brglez in predsednik strokovnega sveta prof. Borut Rusjan. O oceni finančnega dela Konference je poročala Barbara Gunčar.
 5. V točki dnevnega reda o prenovljeni spletni strani je bilo podanih precej pripomb in predlogov, saj je spletna stran na novo zaživela prav v času Konference, ko je bil ogled zelo velik.
 6. O certificiranju QM izobraževanja je poročala članica UO, ki je po novem zadolžena za certificiranje, Andreja Čufar in prisotne zaprosila za mnenje k novemu pravilniku. Izvršna direktorica je podala poročilo o delovanju QM izobraževanja.
 7. Prisotnim je bil predstavljen pravilnik o nagradah in priznanjih zaradi nejasnosti o plačevanju kotizacij častnim članom SZKO.

Sklepna ugotovitev je bila, da so bili v letu 2018 narejeni veliki premiki pri delovanju in angažiranosti članov Upravnega odbora. Poudarjen je bil razvoj na področju delovanja SQ znaka ter QM izobraževanja.

Konferenca je dosegla pričakovanja tako organizacijsko kot vsebinsko, saj so jo udeleženci ocenili v povprečju zelo dobro – povezava na anketo.
Finančno je Konferenca presegla rezultate prejšnjih konferenc.

logo
 • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
 • info@szko.si
 • TRR: 02083-0018252371
 • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.