szko logo

Mednarodna raziskava o uporabi standardov družine ISO 9000 – Anketa

Preko mednarodnih povezav z raziskovalci po Evropi smo pristopili k izvajanju mednarodne raziskave o uporabi standardov družine ISO 9000. Raziskavo so zasnovali kolegi na Poljskem (prof. dr. Piotr Rogala) z željo in namenom, da jo razširijo po več delih Evrope.

Anketa se nanaša na splošno sprejemanje standardov ISO 9000 med uporabniki (I. sklop vprašalnika), na razvoj in koristi njihove zadnje izdaje (II. sklop vprašalnika) ter na pomembne vsebinske sklope standardov ISO 9000 in njihov pomen in potrebe za različne skupine uporabnikov (III. sklop vprašalnika). Ta (III.) sklop vprašalnika je za samo raziskavo še najbolj pomemben. Odpira vprašanja o ustreznosti in celovitosti vsebin v družini standardov ISO 9000 ter o njihovi izkoriščenosti v praksi.

Rezultati raziskave morda lahko dajo kak nov vpogled in priložnost za ponudbo novih izobraževalnih ali svetovalnih vsebin in storitev na področju spoznavanja in uvajanja te družine standardov, dolgoročno pa za nadaljnji razvoj standardov.

Vabimo vas, da izpolnite anketni vprašalnik, ki vam ne vzame več kot 10 min. Vprašalnik ima 12 vprašanj ter sklop podatkov o anketirancu – vse na eni sami strani. Če si ne morete vzeti toliko časa, lahko izpolnite le 5 glavnih vprašanj (označena z zvezdico) in podatke o anketirancu, ostala vprašanja pa preskočite. Rezultati ankete vam bodo posredovani, če boste v vprašalniku navedli vaš elektronski naslov.

IZPOLNI ANKETO

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.