szko logo

Natečaj za kakovostnika leta EOQ

Spoštovani kolegi, cenjene kolegice!

Evropska organizacija za kakovost (EOQ – European Organization for Quality) je tudi letos objavila razpis za izbor najbolj izstopajočega kakovostnika. Namen razpisa »European Quality Leader Award (EQL)« je prepoznavanje izjemnih posameznikov, ki so s pomembnimi dosežki, strokovnostjo in odličnimi sposobnostmi vodenja  pomembno prispevali k razvoju stroke ter in širitvi poznavanja načel, sistemov in orodij kakovosti ter odličnosti v družbi.

V imenu SZKO – nacionalnega predstavnika Evropske organizacije za kakovost, vas vabimo, da se odzovete in kandidirate na evropskem razpisu, ne glede na stroko ali dejavnost, v kateri delujete. Verjamemo, da v Sloveniji premoremo veliko izjemnih posameznikov, ogromno znanja, izkušenj in odličnih projektov. Zato si iskreno želimo, da čim več naših članov in članic predstavi svoje dosežke, izstopi iz povprečja ter s kandidaturo za naziv evropskega kakovostnika leta ponosno zastopa tudi slovenske dosežke na področju vodenja kakovosti.

Kot kandidati izpolnite priloženo prijavnico z zahtevanimi dokazili ter kratek strokovni življenjepis (CV) – oboje na priloženem obrazcu v angleščini (v prilogi), nato pa oboje podpisano in skenirano pošljejo po e-pošti na naslov pisarna@szko.si ali po pošti na naslov združenja. Rok za oddajo kandidature je 31. januar 2024, razpisne pogoje, prijavnice in dodatne informacije pa najdete v spodnjih povezavah.

V združenju se vaših prijav že vnaprej veselimo!

Judita Rigler, predsednica SZKO

Priloge:

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.