szko logo

Prilagajanje spremembam

Za vse naj je pomembno, da se skozi življenje spreminjamo oziroma prilagajamo dani situaciji, saj to povečuje sposobnost obvladovanja kakršnih koli variacij ali sprememb v našem delu ali življenju na splošno. Ne glede na to, kakšna je dana situacija, moramo začeti spreminjati sebe in na takšen način bomo dosegli viden uspeh v karieri in življenju. Ob vseh spremembah, ki so se zgodile v zadnjih dveh letih, je ljudem veliko težje spremljati stvari – kaj šele, da bi se prilagajali. Tudi statistika kaže, da so naša telesa in možgani zasnovani tako, da se upirajo spremembam. Zaradi tega se mnogi od nas bojijo že najmanjše spremembe v vsakodnevni rutini.

Vsem udeležencem želimo pokazati tehniko prilagajanja v hitro spreminjajočem se svetu. Predavateljica bo z vami delila tudi praktične nasvete kot so prilagajanje spremembam, premagovanje notranjega upora, karierni uspeh, itd.

Izobraževanje bo vodila Alka Jarvis, ki ima 30 let izkušenj na področju programskega inženiringa, od tega 19 let na področju celovitega upravljanja kakovosti. Delala je na različnih vodilnih položajih v podjetjih kot so Apple Computers, Hitachi, Cisco Systems, Hewlett Packard, PG&E in druga podjetja. Preden se je pridružila podjetju Hitachi je bila 25 let zaposlena pri Cisco Systems. Kot njihov prvi in edini ugledni inženir kakovosti (višji direktor) je Alka prejela tudi naziv »Fellow« Ameriškega združenja za kakovost (ASQ).

Več informacij na spletni strani EOQ – www.eoq.org.

Pridružite se srečanju preko Teamsov:
Meeting ID: 395 178 648 844
Geslo: bhupo3

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.