Spremembe v delovanju pisarne združenja

Spoštovani člani, prijatelji in podporniki združenja.

Z januarjem se po večletnem sodelovanju kot poslovni sekretar s tega mesta poslavlja gospod Gašper Žargi. Slovensko združenje za kakovost in odličnost – SZKO in Gašper Žargi sta 31. 12. 2021, sporazumno prekinila sodelovanje. V mesecu januarju je potekala izjemno korektna primopredaja dela. Ta bo zagotavljala nemoteno delo združenja in hkrati omogočala vpogled novim osebam, novim pogledom in s tem omogočamo nove možnosti optimizacije in izboljšave.
Gašperju, se zahvaljujemo za velik doprinos znotraj SZKO-ja v vseh letih njegovega delovanja. Iskreno mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji poslovni in osebni poti.

Delo je kot vodja pisarne združenja prevzela gospa Damijana Štraser. Damijana se vam bo v naslednji objavah v mesecu februarju tudi pobližje predstavila. Njeno delo spoznavate že od konca septembra vsi, kateri spremljate objave ali aktivno podpirate združenje ali želite samo poklepetati o dosežkih in tegobah na področju kakovosti in odličnosti.

Za zagotavljanje kakovostnejšega dela združenja in potreb članov, z mesecem februarjem spreminjamo lokacijo pisarne združenja. Še vedno ostaja GZS le natančno mikro lokacijo sporočimo naknadno.

Sporočam tudi uradne ure združenja in s tem prisotnost vodje pisarne ter po predhodnem dogovoru predsednice združenja.

Ponedeljek in torek dostop on line na piar@szko.si ali po telefonu +386 41 610 054.
Sreda med 9.00 in 14.00 uro
Četrtek med 10.00 in 14.00 uro
Petek obiski članov, podpornikov in prijateljev združenja na njihovih lokacijah.

Judita Rigler,
Predsednica SZKO