szko logo

Vabilo na dogodek “Meritve – temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev”

V četrtek, 21. marca 2019 med 9 – 12 uro vas vljudno vabimo na dogodek “Meritve, temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev”, ki ga organizirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Urad RS za meroslovje in Univerza v Mariboru, Fakulteta za organizacijske vede. Namenjen je vsem, ki delujejo na področju meritev, standardov in odličnosti ter vsem, ki kakovost proizvodov in storitev uvrščajo na prvo mesto za kupce in organizacije. Srečanje bo potekalo v okviru 38. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti >>Ekosistem organizacij v dobi digitalizacije – http://fov.uni-mb.si/konferenca/sl/

Ne zamudite priložnosti ter prisluhnite strokovnjakom iz gospodarstva in drugih podpornih sfer, ki bodo zelo odkrito spregovorili o tem: koliko meritev se vsak dan izvede v gospodarstvu, kako zagotavljati kakovostne proizvode in storitev, kako meritve povezati z ustvarjalnostjo in inovativnostjo, kako razvoj merjenj in merskih enot sledi potrebam gospodarstva, kaj bi o tem morali izvedeti študentje že tekom študija.

Udeležba na dogodku “Meritve, temelj zagotavljanja kakovosti odličnih proizvodov in storitev” je brezplačna, že danes pa si rezervirajte čas in povabite tudi sodelavce.

Več informacij na e-naslovu: Dominika.Rozonicnik@gov.si

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.