szko logo

Hermi

S STROKOVNOSTJO DOSEGAMO PRIČAKOVANJA. Z INOVATIVNOSTJO JIH PRESEGAMO.

Smo inovativno naravnana družba, ki z razvojem in lastno proizvodnjo izdelkov ponuja celostne rešitve najvišje kakovosti po meri kupcev. Prodajni program pod lastno blagovno znamko Hermi obsega vrhunske strelovode, prenapetostno zaščito, kabelske police in sodobne konstrukcijske sisteme.

NAŠA PREDNOST JE PROFESIONALNOST IN NAŠE VODILO POPOLNO ZADOVOLJSTVO STRANK!

Vsi naši izdelki ustrezajo strogim nacionalnim standardom, ki so usklajeni z evropskimi in mednarodnimi standardi. Uspešno smo opravili testiranje in pridobili vse potrebne mednarodne certifikate.
Na področju zagotavljanja kakovosti in razvoja naših produktov sodelujemo z raznimi inštitucijami in delujemo v okviru ustrezni standardov. Sodelovanje s stroko je izredno velikega pomena, saj tako dosegamo inovacije in napredek v industriji.
Smo kredibilen in aktiven akter na področju standardizacije in član več nacionalnih tehničnih odborov na področju zaščite pred udarom in delovanjem strele. S svojim znanjem in strokovnostjo sodelujemo pri razvoju področja in prenašamo tehnične lastnosti na naše partnerje in kupce, s čimer spodbujamo tudi lasten tehnični razvoj in napredek naših proizvodnih programov.
Poslujemo po najvišjih etičnih načelih, s katerimi gradimo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.
Kakovost materialov je naša konkurenčna prednost. Poslujemo po najvišjih standardih, zato uporabljamo samo kakovostne in trajne materiale.

ZNANJE JE KAKOVOST, KI JO ZAGOTAVLJAMO.
Z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in inovativnimi idejami izpolnjujemo potrebe in želje strank po visoko kakovostnih izdelkih za zaščito pred udarom strele in preveliko napetostjo. Na področju izdelave kabelskih polic in kabelskih lestev smo dosegli najvišjo kakovost, ki so jo že prepoznali projektanti, izvajalci in končni kupci. Kakovost kabelskih polic E90 je dokazana z uspešno prestanim testiranjem odpornosti v požaru v certificiranem testnem laboratoriju.

»Veseli smo, da kupci zelo hitro prepoznajo kakovost naših izdelkov. To tudi dokazuje, da so naši proizvodi – iz vidika pričakovanj kupcev – na najvišjem nivoju kakovosti in zahtevnosti.« Miran Rauter, direktor

S prodorom na druge evropske trge in tudi na trge izven meja Evrope, nam certifikati omogočajo enostavnejše pridobivanje zaupanja novih strank. Certifikat Slovenska kakovost se je izkazal za dobro izhodišče predvsem na trgih Adria regije, kjer smo vodilni na področju zaščite pred udarom strele in vedno bolj tudi na področju proizvodnje kabelskih polic in konstrukcij.

https://hermi.si/

logo
  • Dimičeva 13, 1000 Ljubljana, Slovenija
  • info@szko.si
  • TRR: 02083-0018252371
  • ID za DDV: SI46449990
E-novice
Želite prejemati e-novice SZKO ter vabila na prihajajoče dogodke?

"*" označuje obvezna polja

This field is for validation purposes and should be left unchanged.